h

MINIMUMLOON IN WESTERVOORT GELDT VOOR IEDEREEN: OOK VOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING!

4 juli 2018

MINIMUMLOON IN WESTERVOORT GELDT VOOR IEDEREEN: OOK VOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING!

SP MOTIE 'MINIMUMLOON VOOR IEDEREEN' AANGENOMEN!

Tijdens de raadsvergadering van 11 juni is de SP motie, die samen met GroenLinks werd ingediend nog verworpen, met vragen om extra informatie. Na het ontvangen van de extra informatie, wat kleine aanpassingen en overleg met andere partijen is de motie op de raadsvergadering van 2 juli opnieuw ingediend door SP, GroenLinks en PvdA met ruime meerderheid aangenomen.

De motie vraagt de gemeente een brief te schrijven aan het kabinet waarin de zorg wordt uitgesproken over het plan om mensen met een arbeidsbeperking minder dan het minimumloon te betalen en hiermee ongewenste neveneffecten ontstaan, zoals een lagere pensioenopbouw.

 

Reactie toevoegen

U bent hier