h

Station Westervoort

15 juli 2011

Station Westervoort en een openbaar toiletvoorziening

In de afgelopen periode hebben zich tal van geruchten de ronde gedaan over het wel of niet realiseren van een openbaar toiletvoorziening op het station Westervoort.


Openbaar toilet

De SP heeft het initiatief genomen om eens wat dieper in te zoomen op het openbaar toilet en heeft gesprekken gevoerd met de projectleider van de gemeente de heer Niels Zondag, de Manager van de Stadsregio in Nijmegen de heer Cor Hartogs en de projectmanager van Pro-Rail de heer Gerrit Geertjes.

Lees verder
2 mei 2011

Informatiemarkt Station Westervoort

Stations WC

In het gemeentehuis vindt op 12 mei a.s. een informatiemarkt plaats.

Lees verder
17 september 2009

Westervoort zint op nieuw gemeentehuis

De verbinding tussen winkelcentrum de Wyborgh en het nieuw te bouwen treinstation in Westervoort gaat vermoedelijk dwars door het gemeentehuis lopen. Om die reden zint de gemeente op een verhuizing.

Lees verder
3 juli 2009

Tunnel in spoordijk Westervoort

WESTERVOORT - Behalve een busstation en twee liften moeten er bij het nieuwe station in Westervoort 450 fietsen gestald kunnen worden en ruim 100 auto’s kunnen worden geparkeerd. Het station wordt met een groot stationsplein aan de zuidkant bij het dorpscentrum getrokken en fietsers en voetgangers moeten met een tunnel in de spoordijk makkelijk van het ene naar het andere spoor te komen.

Trein

Lees verder
1 november 2008

Toch nieuw onderzoek station Westervoort

De Stadsregio is, zei het met tegenzin, akkoord met een nieuw locatie-onderzoek voor het treinstation in Westervoort.

Lees verder
29 oktober 2008

Nieuw onderzoek station valt slecht


Westervoort heeft spoorbeheerder ProRail hard nodig om het beloofde treinstation te krijgen, maar ze heeft geen goed gevoel bij die organisatie. "Ik heb het gevoel dat ProRail haar prioriteiten elders heeft liggen", zei wethouder Ciska Wobma maandag in de raadsvergadering.

Lees verder
15 oktober 2008

Weer probleem NS-station

Er zijn opnieuw problemen rondom de bouw van het NS-station in Westervoort. Spoorbeheerder ProRail sluit niet uit dat het station op een andere plek gebouwd moet worden dan tegenover winkelcentrum de Wyborgh.

Lees verder
11 maart 2008

Gelderland wil meer spoor

Er moet meer spoor worden aangelegd in Gelderland. Alleen zo kan de groei van het aantal reizigers op de spoorlijnen aanhouden. De Gelderse gedeputeerde Marijke van Haaren van Verkeer maakt zich grote zorgen over de capaciteit van de regionale spoorlijnen.

Lees verder
16 januari 2008

Westervoort spuwt gal over station

Politiek Westervoort spuwde gisteravond haar gal over de situatie rond het steeds naar achter schuiven van de komst van het treinstation.

Lees verder
1 december 2007

ProRail: station zeker niet voor 2012

Directeur Kees de Vries van ProRail is er duidelijk over: het is onmogelijk om het NS-station in Westervoort eerder dan in 2012 te openen. Hij stelt dat er zelfs nog kans is dat het station nog langer op zich laat wachten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier