h

Hoorspelen

28 april 2009

Aflevering 5 : Klokkenluiders

Klokkenluiders worden nogal eens gepest in onze samenleving. Niet echt logisch. Hoe gaat dat nu allemaal in zijn werk eigenlijk?

Lees verder
1 april 2009

Aflevering 4 : Afghanistan

De SP is een hoorspelserie gestart onder de noemer: 'Ongehoord – geluiden uit de samenleving'. De hoorspelen zijn te beluisteren via zendtijd voor politieke partijen op radio 5, en via podcast op internet. Aflevering 4 vertelt ons over de Nederlandse missie in Afghanistan.

Lees verder
28 februari 2009

Aflevering 3: De JSF

De SP is een hoorspelserie gestart onder de noemer: 'Ongehoord – geluiden uit de samenleving'. De hoorspelen zijn te beluisteren via zendtijd voor politieke partijen op radio 5, en via podcast op internet. Aflevering 3 vertelt ons waarom de regering toch zo graag de JSF wil aanschaffen.

Lees verder
5 februari 2009

Aflevering 2: Irak

Balkenende weigert nog steeds een parlementaire enquête naar de Nederlandse betrokkenheid naar de inval in Irak. Wat heeft hij te verbergen?

Lees verder
5 februari 2009

Aflevering 1: De Grijze Weerschijn

We volgen mevrouw Wiegel die een rondleiding krijgt door verzorgingstehuis 'De Grijze Weerschijn'. Zou ze haar vader daar laten wonen?

Lees verder
5 februari 2009

SP Hoorspelen!


De productie van de hoorspelen ligt in handen van Jet van Boxtel, Bram Kniest en Lionn van der Horst. Van Boxtel is oud programma- en documentairemaker bij de VPRO Radio, één van VPRO's illustere Nachtzusters en verantwoordelijk voor een groot aantal hoorspelen op de Nederlandse radio.

Lees verder

U bent hier