h

SP Westervoort gebruikt kruiwagen

14 maart 2015

SP Westervoort gebruikt kruiwagen

Nee niet om iets gedaan te krijgen, wees gerust. Onze afdeling gebruikte er een bij de zichtbaarheidsactie vandaag in het dorp. Dit in verband met de verkiezingen voor de Provinciale Verkeizingen van volgende week. 

Ondanks het grijze, gure weer was de afdeling kleurrijk aanwezig op het Dorpsplein en wandelend door het winkelcentrum met een kruiwagen vol.... overbekende schuursponsjes. 

Die kruiwagen. Tsja. Onze lokale kandidaat voor de Provinciale Staten liet even zien dat ook de SP gebruik maakt van kruiwagens 'om ergens te komen....' Is ze wellicht -zie foto onder dit artikel- met die kruiwagen onderweg naar een zege van de SP bij de verkiezingen van volgende week?!  ;)

Daarnaast was ook ballen gooien een optie! Sommigen inwoners van Westervoort deden dit aarzelend, anderen bijna té enthousiast. En oh ja: we gebruikten uiteraard duurzame, herbruikbare tomaten. Wel zo sociaal :)

Foto: Aleks Hermsen [SP]

Foto: Aleks Hermsen [SP]

Foto: Aleks Hermsen [SP]

Foto: Aleks Hermsen [SP]

U bent hier