h

OPEN HUIS SP WESTERVOORT

16 juni 2009

OPEN HUIS SP WESTERVOORT

Op maandag 22 juni houdt de SP afdeling Westervoort een “Open Huis”. Alle Westervoorters, lid of niet, die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de SP of begaan zijn met de gang van zaken in Westervoort, zijn van harte welkom. Wij willen met u praten over wat er in Westervoort leeft en wat er moet gebeuren om Westervoort leefbaar en menselijk te houden. En natuurlijk willen we met u praten over wat de SP Westervoort daaraan moet doen.

De SP Westervoort wil zich richten op o.a. de volgende speerpunten voor een beter Westervoort:

• Zorgen dat het ambtelijk apparaat opgewassen is tegen de problemen in Westervoort
• Een beter functioneren en bereikbaar zijn van de “Rozet” en de apotheek voor iedereen,
• Veiligheid in Westervoort verbeteren te beginnen met o.a. betere openingstijden van het politiebureau en het duidelijker aanwezig zijn van de wijkagent.
• De bedreigingen voor ons leefmilieu, zoals de asfaltcentrale van Bruil, de bult van Putman, of de komst van de Doesburgse Betoncentrale vanwege de overlast daar naar het Duivense industrieterrein De Roelofshoeve een halt toe te roepen. Westervoort en omgeving moet niet het putje worden voor de problemen van andere gemeenten.

Wij willen graag met u hierover van gedachten wisselen. Misschien zijn er nog andere belangrijke zaken, die aangepakt moeten worden. Wij horen ze graag.

Ook willen we u wat vertellen over de geschiedenis en organisatie van de SP, over de afdeling Westervoort zelf en over het wel of niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2010.
Als er daarnaast nog andere vragen zijn, willen we die proberen te beantwoorden. Dit is dus de kans om alles van de SP in Westervoort te weten te komen. Het open huis wordt gehouden in buurtcentrum ”de Bult”, gelegen achter het speelterrein aan de Broeklanden. De aanvang is om 19:30 uur.
Als u wilt komen, laat het ons even weten. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-53516063 of op e-mail westervoort@sp.nl.

U bent hier