h

Nieuws uit 2013

30 december 2013

SP Houdt MKB bijeenkomst

Ondanks dat de berichten van afgelopen week een iets positiever beeld geven, bereikt ons ook met regelmaat van de klok berichten van bedrijven die door de aanhoudende crisis de deuren sluiten.

Lees verder
30 december 2013

VERPLICHTE VERHUIZING OUDEREN UIT MEULENVELDEN DIDAM

Op Meulenvelden in Didam moeten 22 bewoners hun appartement verlaten. Op 13 december jl, kreeg men te horen dat men al op 1 februari elders wordt ondergebracht. De 22 bewoners hebben bezwaar tegen hun gedwongen verhuizing uit Meulenvelden. Diafaan beroept zich op het landelijk beleid “scheiding van wonen en zorg”, en wil de appartementen gaan verbouwen voor 44 plaatsen voor zwaardere zorg. Wilt u deze bewoners steunen en ook bezwaar maken? Dat kan onder andere via onze handtekeningenaktie.

Lees verder
23 november 2013

Hondenbelasting handtekeningactie

In minder dan 2 uur tijd hebben bijna 200 mensen de petitie "Een eerlijke hondenbelasting" ondertekent. Dit vraagt om een vervolg!

Lees verder
15 november 2013

FNV MANIFESTATIE IN UTRECHT

Op 30 november 2013 organiseert de FNV in Beweging, vanaf 11.00 uur, de landelijke Manifestatie in de Jaarbeurshallen in Utrecht onder de kreet 'Voor koopkracht en echte banen! Bezuinigen is geen werk!' 

Lees verder
11 november 2013

Hondenbelasting, het complete verhaal

De PvdA beschuldigt op haar website de SP er van om niet het complete verhaal te vertellen over de hondenbelasting. Opmerkelijk dat de PvdA zo fel reageert. Waarom voelt deze partij zich toch zo aangevallen door de kritiek? De SP heeft geen van de partijen aangewezen als schuldige. Hooguit de gemeenteraad in algemene zin, omdat deze akkoord is gegaan met het vaststellen van de hoogte van de gemeentelijke heffingen. Heeft de PvdA boter op haar hoofd in deze misstand?

Lees verder
10 november 2013

STEMHOKJE "HERINDELING? VRAAG DE BURGER OM ZIJN MENING!" ON TOUR DOOR DE LIEMERS

Vrijdag, 8 november, was het SP stemhokje te gast op de markt in Zevenaar. Onder het motto "Herindeling? Vraag de burgers om zijn mening!" konden marktgangers hun stem uitbrengen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier