h

Nieuws uit 2011

19 december 2011

Emile Roemer politicus van het jaar

Emile RoemerEmile Roemer is door het actualiteitenprogramma EenVandaag uitgeroepen tot Politicus van het Jaar 2011. Het EenVandaag Opiniepanel, waaraan dit jaar een recordaantal van 37.000 mensen meedeed, bracht massaal de stem uit op de SP-leider. 'Het is geweldig nieuws voor mij en voor de SP. Het bewijst dat steeds meer mensen voelen dat we nodig zijn', zo liet Roemer weten. Klik hier voor het hele artikel.

Lees verder
14 december 2011

Nieuw telefoonnummer Hulpdienst

Als gevolg van de samenwerking met de hulpdienst van SP Duiven en in de toekomst wellicht ook met de hulpdienst van SP Zevenaar, zal het telefoonnummer van de hulpdienst wijzigen. Om duidelijker aan te geven dat het om de hulpdienst van één van de Liemerse SP afdelingen gaat, is gekozen voor een kerngetal uit Duiven. Hierdoor ontstaat er ook geen verwarring met de hulpdienst van de afdeling Arnhem. Vanaf maandag 19 december wordt het huidige telefoonnummer 026-8700043 vervangen door 0316-712015.

Lees verder
13 december 2011

Ondergrondse opslag van kernafval in Westervoort? Geen probleem voor CDA, D66 en VVD!

GroenLinks en de PvdA hebben voor de tweede keer de motie tegen ondergrondse opslag van kernafval ingediend. Wederom hebben het CDA, D66 en VVD de motie niet gesteund. Fracties van deze partijen hebben bij buurtgemeenten in de Liemers wel voor de motie gestemt. In Westervoort hebben ze daar geen boodschap aan. De SP vraagt zich oprecht af wat er in de hoofden van deze raadslieden om gaat.

Lees verder
4 december 2011

SP dient initiatief motie in tegen sluiting SEH Zevenaar

SP Westervoort heeft deze week bij alle partijen een initiatief motie ingediend, waarbij de raad het College van B&W oproept alles in het werk te stellen om de Spoedeisende hulp (SEH) Ziekenhuis Zevenaar op te houden. De SP roept deze fracties op om net als de gemeenten in de regio Doesburg, Duiven en Zevenaar, deze motie te omarmen en unaniem aan te nemen.
Naast de sluiting van de SEH is eerder al de Intensive Care gesloten en staat afdeling verloskunde in 2013 hetzelfde lot te wachten. Sluiting van de SEH is funest voor het voortbestaan van het ziekenhuis. Als men op deze voet doorgaat, zal de afbraak van Ziekenhuis Zevenaar een feit worden.

Lees verder
1 december 2011

Stop afbraak ziekenhuis zevenaar!

SEH bord
Vanaf vandaag, 1 december 2011, is de spoedeisende hulp van het ziekenhuis Zevenaar niet meer 24 uur per dag bereikbaar. Er is besloten om deze 's avonds en in het weekend te sluiten, hierna zal de SEH op 1 april 2012 definitief uit Zevenaar verdwijnen. De SP vindt dit onacceptabel en heeft daarom actie gevoerd bij de ingang van het ziekenhuis. Hierbij was ook Tweede Kamerlid Renske Leijten aanwezig.

Lees verder
28 november 2011

Teken de petitie voor behoud van de Spoed Eisende Hulp Ziekenhuis Zevenaar

Sind vorige week is er op deze petitiesite de mogelijkheid om een petitie te tekenen voor behoud van de Spoedeisende Hulp van ziekenhuis Zevenaar.

SEH Zevenaar

Lees verder

Pagina's

U bent hier