h

Nieuws uit 2009

21 december 2009

Problemen bij ziekenhuis Zevenaar

In de Gelderlander van 19 december is te lezen dat de chirurgen van Ziekenhuis Zevenaar per 1 juni 2010 op non-actief worden gesteld. (zie artikel hier onder) In hetzelfde stuk wordt vermeld dat zij vervangen zullen worden door artsen in opleiding en dat is iets wat de SP grote zorgen baart.

Ziekenhuis Zevenaar

Sinds het ziekenhuis een samenwerkingsverband is aangegaan met de Alysis Zorggroep bereiken ons veel signalen van bezorgdheid over het voortbestaan van het ziekenhuis. Deze signalen worden afgegeven door het personeel maar ook door de burgers.

Lees verder
19 december 2009

Drie chirurgen verlaten ziekenhuis in Zevenaar

Zevenaar - Drie chirurgen verlaten per 1 juni 2010 het Alysis Zorggroep ziekenhuis in Zevenaar. De zorggroep wil een samenwerking tussen de chirurgen, maar de artsen worden het op zakelijk vlak niet eens met de maatschappen van chirurgen uit Velp en Arnhem.

Lees verder
14 december 2009

SP laakt beunhazen op Liemerse bussen

De Socialistische Partij in de Tweede Kamer vindt het ontoelaatbaar dat in de Liemers structureel touringcarchauffeurs worden ingezet als buschauffeur.

Lees verder
11 december 2009

Agnes Kant in Zevenaar

Agnes Kant, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer was donderdag 10 december te gast in Zevenaar. In zaal Staring sprak zij voor een goed gevulde zaal over de problemen in de zorg, de economische crisis, de kabinetsplannen om de AOW-leeftijd te verhogen en de politieke actualiteit.

Jan in gespek met Agnes

Na een korte pauze werden samen met Jan Hendriks, lijsttrekker van SP Zevenaar, ingekomen vragen beantwoord.

Lees verder
8 december 2009

De NUON miljoenen worden nu al besteed

De PvdA-wens om van de opbrengst van de Nuon-aandelen 2 miljoen apart te zetten voor de stationsomgeving haalde het in de gemeenteraad.

Lees verder
8 december 2009

Ook Westervoort heeft zijn zakkenvullers

De PvdA in Westervoort heeft bakzeil gehaald. De andere fracties in de gemeenteraad steunen het voorstel van de PvdA om te bezuinigen op zichzelf NIET. De PvdA wilde de vergoeding die raadsleden krijgen voor een laptop verminderen, om zo in deze crisistijd het goede voorbeeld te geven en niet alle lasten op de inwoners af te wentelen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier