h

Nieuws uit 2008

19 december 2008

Een Gouden Loeki voor de thuiszorg!


Zojuist is bekend geworden dat de thuiszorgspot de Gouden Loeki heeft gewonnen. Begin dit jaar zette de SP de problemen in de thuiszorg nationaal op de agenda. In een indrukwekkend filmpje vertelde een mevrouw Mieke dat haar vaste thuiszorghulp Connie haar niet meer mocht helpen. Die was te duur geworden. Nu kwam er iedere dag een ander. “Ik kan mijzelf net zo goed voor heel Nederland uitkleden”, zei ze, en voegde de daad bij het woord.

Lees verder
18 december 2008

Open brief aan Cor Verdaas


Beste mijnheer Verdaas,

Lees verder
17 december 2008

Albayrak trekt plannen in


Staatssecretaris van Justitie Albayrak ziet af van haar plannen om een gedeelte van de gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo advocaten) te vervangen door commerciële rechtsbijstandverzekeringen.

Lees verder
13 december 2008

ZET DE THUISZORG IN DE SCHIJNWERPERS: STEM VOOR DE GOUDEN LOEKI!


Begin dit jaar zette de SP de problemen in de thuiszorg nationaal op de agenda. In een indrukwekkend filmpje vertelde een oude dame dat haar vaste thuiszorghulp Connie haar niet meer mocht helpen. Die was te duur geworden. Nu kwam er iedere dag een ander. “Ik kan mijzelf net zo goed voor heel Nederland uitkleden,” zei ze, en voegde de daad bij het woord.Dit filmpje is nu genomineerd voor de Gouden Loeki, de jaarlijkse prijs voor de beste tv-reclame. Met uw hulp kunnen we via deze verkiezing de thuiszorg nogmaals onder de aandacht te brengen.

Lees verder
9 december 2008

Westervoortse brug is veilig


De brug tussen Westervoort en Arnhem is veilig. Dat bezwoer woordvoerder Dirk Hemink van Rijkswaterstaat dinsdagavond in zaal Wieleman in Westervoort.

Lees verder
7 december 2008

Regering komt met antwoord op vragen Senaat over Irakoorlog

Deze week krijgt de Eerste Kamer eindelijk antwoord op honderd vragen over de betrokkenheid van de Nederlandse regering bij de oorlog tegen Irak. SP-senator Arjan Vliegenthart, die samen met PvdA, GroenLinks, D66 en de PvvD de vragen opstelde, is benieuwd. ‘Het kabinet heeft bijna een half jaar genomen om antwoord te geven op onze vragen. De ruim genomen tijd moet nu leiden tot echte kwaliteit. Ontwijkende en halfzachte
antwoorden zullen we niet accepteren.’

Lees verder

Pagina's

U bent hier