h

HET IS TIJD VOOR EEN EERLIJKE OVERHEID

16 januari 2021

HET IS TIJD VOOR EEN EERLIJKE OVERHEID

Foto: SP

Het kabinet is afgetreden door de toeslagenaffaire en dat is volkomen terecht. Duizenden gezinnen zijn onterecht beschuldigd en door de overheid kapot gemaakt. Terwijl je juist op de overheid moet kunnen rekenen. Het kabinet onder leiding van Mark Rutte heeft dit lang geheim willen houden. Maar omdat er steeds meer informatie boven tafel kwam zijn ze afgetreden. Dat is volkomen terecht, maar wel pas het begin.

Het is tijd voor eerlijke politiek. Ons kamerlid Renske Leijten heeft hier samen met de puders van de toeslagenaffaire keihard voor geknokt. En daar gaan we mee door! Nederland moet sociaal uit de crisis komen.

Want Nederland zit in een diepe crisis. We maken ons zorgen over onze gezondheid en over de gezondheid van de mensen die we lief hebben. Wat we nu nodig hebben is een overheid die de coronacrisis sociaal aanpakt. Door lid te zijn/worden van de SP helpt u ons in deze strijd.

Wij hopen dat u ons daarin wilt steunen. Samen kunnen we veel bereiken en met een eerlijke overheid deze crisis te lijf gaan.

Doe mee en ga naar sp.nl/word-lid

SP WESTERVOORT

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier