h

Kleur Westervoort rood

10 september 2018

Kleur Westervoort rood

Foto: SP

Afgelopen zaterdag, 8 september, waren wij voor de derde keer in de wijk ‘de Ganzenpoel’. Deze gezellige en rustige wijk heeft gelukkig weinig te klagen. Echter is hier ook veel overlast van bomen waar een oplossing voor moet worden gezocht. Met een aantal betrokken omwonenden gaan wij binnenkort om tafel zitten.

Foto: SP
Westervoort als woonplaats krijgt ook hier weer de klacht over het winkelaanbod. Door de hoge huren in het winkelcentrum is het voor veel winkels lastig bestaansrecht op te bouwen. Dit resulteert in het lege centrum, met bijbehorende leegloop van de klandizie. 

Ook moet er kritisch gekeken worden naar de wijze van communiceren van de gemeente. Een aantal mensen, die al een hoge drempel over moeten, krijgen het gevoel dat het bewust onmogelijk wordt gemaakt aanspraak te maken op voorzieningen.

Reactie toevoegen

U bent hier