h

Kleur Westervoort Rood - De lange Griet

7 juli 2018

Kleur Westervoort Rood - De lange Griet

Zaterdag zijn wij verder gegaan met onze actie in de wijk de Ganzenpoel. De lange Griet en veel van zijn zijstraten. Een veel gehoorde klacht is dat ondanks het prachtig mooi hondenuitlaat veld, wat aldus direct omwonenden goed bijgehouden wordt door de gemeente, veel mensen hun honden uitlaten op plekken waar kinderen spelen en gezinnen willen picknicken.

Als SP kunnen wij hierin helaas weinig betekenen behalve de mensen om wie het gaat aan te spreken op hun verantwoordelijkheid rekening te houden met de medemens. Tevens is duidelijk geworden dat de communicatie vanuit gemeente naar inwoners nog veel te wensen over laat. Hier gaan wij als SP vanaf nu bovenop zitten.

De politiek begint bij de voordeur, dus mocht het zo zijn dat er zaken zijn waar u tegenaan loopt, neem gerust contact met ons op.

Reactie toevoegen

U bent hier