h

Verslag ALV 19 april 2018

21 april 2018

Verslag ALV 19 april 2018

De eerste SP wethouder in Westervoort is een feit ! En dat hebben we tijdens de algemene ledenvergadering van 19 april toch een beetje gevierd. Rob heeft zich in de algemene ledenvergadering voorgesteld aan de leden die hem nog niet kennen. Hij heeft iets vertelt over de thema's (o.a. jeugdzorg en minimabeleid) die straks onder zijn verantwoordelijk vallen. Rob toont zich duidelijk "SP gedreven" om met zijn wethouderschap te beginnen en de uitdaging aan te gaan om het verschil te maken. De leden staan unaniem achter het benoemen van Rob als wethouder en wensen hem veel wijsheid en succes!!

Eef hoefde zich niet voor te stellen aan de aanwezige leden. Hij heeft de afgelopen 4 jaar laten zien en horen een gedreven en eigenzinnige fractie voorzitter te zijn. Een man met veel ambtelijke ervaring en politiek gevoel. Een vechter wanneer het om onrechtvaardigheid gaat. Als fractie voorzitter was hij de drijvende kracht achter de SP fractie. De leden staan unaniem achter het wederom benoemen van Eef als fractievoorzitter en wensen hem veel wijsheid en succes!!

Goed nieuws is dat Peter Gompelman op 25 april naast Eef en Nia ook als fractielid geïnstalleerd gaat worden.  

Ger is de afgelopen 4 jaar fractielid geweest en heeft zijn best gedaan om daar zijn sociale SP stem te laten horen. Nu vindt hij het een uitdaging om het "voorzitterschap stokje" van Nia van Oudenallen over te nemen. Nia is naast fractielid ook voorzitter en penningmeester geweest. Nia werd namens de aanwezige leden daarvoor bedankt !! Ger wil zich als voorzitter inzetten om het bestuur en afdeling meer vorm en inhoud te geven. Meer de buurt en wijk in hoort daar ook bij !! De leden staan unaniem achter het benoemen van Ger als afdelingsvoorzitter en wensen hem veel wijsheid en succes!!

Tot slot heeft Eef van Baarsen de leden inzicht gegeven over het proces van de coalitie onderhandelingen en de uiteindelijke behaalde resultaten. Er is hard gewerkt door onze onderhandelaars Eef, Nia en Rob. Het coalitieakkoord is terug te lezen op onze website. De leden hebben unaniem hun goedkeuring gegeven aan het coalitieakkoord !!

Namens het bestuur, de fractie en onze wethouder willen wij de leden danken voor het laten horen van hun stem. Tot de volgende ledenvergadering!

Tot slot:

In 2014 van 0 naar 4 zetels. Nu 3 zetels behalen, als SP deelnemen in de coalitie en een wethouder leveren is een geweldige uitdaging en verantwoordelijkheid! Maar ook daarbuiten zal er weer hard gewerkt moeten worden om ons socialistische gedachtegoed van menselijke waardigheid, rechtvaardigheid en solidariteit in Westervoort een stem te geven. Daar hebben we ook uw steun bij nodig. Wilt u uw socialistische steentje bijdragen dan hoor ik dat graag !!

Gewoon bellen naar 06-42043449. Of mailen naar ger.terpstrasp@gmail.com

 
 

Reactie toevoegen

U bent hier