h

UITNODIGING: ALV SP Westervoort

10 april 2018

UITNODIGING: ALV SP Westervoort

Beste SP leden,  Algemene ledenvergadering SP, Donderdag 19 april 2018, 20.00 uur, Inloophuis De Herberg, Dorpstraat 107, Westervoort

Door uw stem en de positieve verkiezingsuitslag van 21 maart jl. kunnen wij de komende 4 jaar iedere inwoner weer vertegenwoordigen in de gemeente Westervoort, nu met 3 zetels en maken wij kans om in de coalitie te komen.

Nu twee weken na de verkiezingen hebben we reeds drie coalitie besprekingen gehad en onze SPeerpunten geïntegreerd met die van het CDA en D66. De onderhandelingen gebeuren in een goede sfeer en iedereen gunt elkaar wat. Gebleken is ook dat er verschillende zaken zijn waar hetzelfde over gedacht wordt. De planning is strak. Maar haalbaar. Als alles gaat zoals we nu denken zullen op 25 april de wethouders benoemd worden, dus ook de onze, en tevens de nieuwe raadsleden.

Dit is natuurlijk voor onze afdeling fantastisch nieuws maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Daarom willen wij graag alle leden van afdeling Westervoort uitnodigen op donderdag 19 april voor de Algemene Ledenvergadering van de SP over de uitkomst van de coalitieonderhandelingen.

Donderdag willen we concept akkoord aan jullie voor leggen en zullen we u vragen om uw steun uit te spreken aan Rob Raaijman die wij als wethouder naar voren willen schuiven. Tevens krijgt de afdeling een nieuwe bestuursvoorzitter in de persoon van Ger Terpstra die de taken gaat overnemen van Nia van Oudenallen en willen wij Eef van Baarsen opnieuw benoemen als fractievoorzitter. Op deze avond zouden wij graag van u vernemen of Ger van u de goedkeuring krijgt de afdeling Westervoort te mogen besturen en Eef de fractie voor te zitten.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter afdeling SP Westervoort

AGENDA:

  • Welkom
  • Benoemen Rob Raaijman als wethouder
  • Benoemen Ger Terpstra als bestuursvoorzitter
  • Benoemen Eef van Baarsen als  fractievoorzitter
  • Goedkeuring coalitieakkoord
  • Afsluiting

Laat ook deze avond uw stem horen!

Reacties

.

Reactie toevoegen

U bent hier