h

Schuif aan!

26 februari 2015

Schuif aan!

Foto: Westervoort / Westervoort

 

Keukentafelgesprek met de gemeenteraad

De volgende oproep komt van de gemeente:

 

Beste inwoner van Westervoort,

Er verandert veel op het gebied WMO, Jeugd en Participatie. De gemeenteraad van Westervoort gaat hierover graag met u in gesprek. De raad heeft in januari en februari al een aantal bijeenkomsten georganiseerd. Voor diegenen die toen verhinderd waren organiseren we nog een avond waarbij uw inspraak zeer waardevol is.

De bijeenkomst gaat over de veranderingen in de WMO, Jeugd en Participatie. De gemeenteraad wil met u in gesprek over de zorg die u nu ontvangt. Wij zijn benieuwd naar uw eerste ervaringen. Hoe heeft u de zorg nu georganiseerd en wat kan u helpen om de zorg of dienstverlening te verbeteren? Wij horen het graag van u en nodigen u van harte uit op: 

05 maart 2015  van 19:30 tot 21:00 in het gemeentehuis te Westervoort.

 

Aanmelden mag: griffie@westervoort.nl

Op deze avond zijn raadsleden van de volgende fracties aanwezig: D66, CDA, VVD, PVDA, Groenlinks en SP.

U bent hier