h

RED DE ZORG: KOM 8 NOVEMBER NAAR DEN HAAG!

1 november 2014

RED DE ZORG: KOM 8 NOVEMBER NAAR DEN HAAG!

Na maanden signalen afgeven en acties voeren is er nu een acceptabele cao voor de thuiszorg en de verpleeg- en verzorgingshuizen. Of de hardwerkende mensen in de zorg hun werk behouden, hangt af van besluiten die de politiek in Den Haag en de gemeenten nemen. 

Ongelofelijk maar waar: veel gemeenten bezuinigen nog meer dan de toch al flinke bezuinigingen door het Rijk van 11 procent. Soms tot maar liefst 25 procent. Naar schatting 100.000 mensen in de zorg dreigen hun baan te verliezen. Om het tij te keren organiseert de Abvakabo FNV op zaterdag 8 november een protest in Den Haag

Toevallig is op die dag ook de jaarlijkse Nieuwe Leden-dag van de SP (waar u zich eerder voor kon opgeven, nu kan dit niet meer)  Meer dan 400 nieuwe leden van onze partij worden die dag in het Kamergebouw getrakteerd op o.a. een rondleiding, een debat en muziek. Dit jaar zal deze dag korter zijn dan anders, want de aanwezigen nemen we mee naar de demonstratie!

Ook als u zich niet voor deze nieuwe leden dag heeft opgegeven roepen we onze Westervoortse leden (maar uiteraard ook niet leden!) op om zaterdag 8 november naar het protest te komen (verzamelen op het Spuiplein in Den Haag)  

Voor meer informatie kijk op: www.fnvvoorzorg.nl/reddezorg

U bent hier