h

SP Houdt MKB bijeenkomst

30 december 2013

SP Houdt MKB bijeenkomst

Ondanks dat de berichten van afgelopen week een iets positiever beeld geven, bereikt ons ook met regelmaat van de klok berichten van bedrijven die door de aanhoudende crisis de deuren sluiten.

De SP is van mening dat ondernemers recht hebben op transparante en werkbare richtlijnen op zowel gemeentelijk, provinciaal, landelijk en Europees nivo. Iedere ondernemer wordt geconfronteerd met regelgeving voor ondernemers in de verschillende bestuurslagen.

Om deze redenen organiseert de SP afdeling Westervoort op 19 januari 2014 van 14:00 uur tot 17:00 uur een MKB bijeenkomst voor de bedrijven, winkeliers en ZZP’ers uit Westervoort, Duiven en Zevenaar. De ondernemer staat op deze bijeenkomst centraal. 

Het panel waar de vragen aan gesteld kunnen worden zal ondermeer bestaan uit een Tweede Kamerlid, een Europarlementariër, MKB Nederland en Detailhandel Nederland. Ondernemers kunnen zich aanmelden bij Mary van de Stay telefoonnummer 06-51469322 of klik hier om aan te melden. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een persoonlijke uitnodiging met het dagprogramma.

Hans Frieling, eigenaar van Sports Planet en zwembad De Pals in Westervoort, heeft zijn medewerking hierin aangeboden en stelt de locatie Sports Planet beschikbaar om deze bijeenkomst te houden.

Lees ook> MKB Nederland: SP is écht MKB-minded

U bent hier