h

Groeten uit de sociale werkplaats aan het Kabinet Rutte

21 februari 2013

Groeten uit de sociale werkplaats aan het Kabinet Rutte

Op 20 februari 2013 om 7.15 uur vroeg in de ochtend heeft een delegatie van afgevaardigden van de SP Westervoort en omgeving petitiekaarten uitgedeeld bij de poorten van sociale werkplaats Presikhaaf.
Ansichtkaart
In de vroeg ochtend kou hebben de werknemers van de sociale werkplaats met veel geduld en enthousiasme kennis genomen van de actie en hebben hun naam op de kaart ingevuld.

En dat viel niet altijd mee met zulke koude vingers ! Ook een aantal werkmeesters en chauffeurs van de vervoersbusjes hadden belangstelling voor de petitie kaarten.
Een groot aantal ansichtkaarten zijn door de sociale werkplaats deelnemers ondertekend en worden door de SP opgestuurd naar het kabinet Rutte/Asscher.

Presikhaaf Bedrijven

Het doel van de aktie is om de werknemers van de sociale werkplaats te ondersteunen in het standpunt; eerlijk werk met een eerlijk loon te laten behouden. Het kabinet wil 70.000 werkplekken in de sociale werkplaatsen schrappen. Per 1 januari 2014 mogen er geen werknemers meer instromen in de sociale werkplaats.

Voor behoud van eerlijk werk met een eerlijk loon!

Dit accepteren wij niet ! Deze plannen betekenen het einde van de sociale werkplaatsen in Nederland en het einde van belangrijk werk met fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Het werk wordt door het kabinet zo te grabbel gegooid. Armoede werkt niet. Stop met deze oneerlijke plannen.

De campagne “Armoede werkt niet” wordt gesteund door de SP, Abvakabo, FNV, Bondgenoten, GroenLinks, de Bijstandsbond, Platvorm Verontruste Ouders, Terug naar de Bossen en anderen.

Petitie "Armoede werkt niet!"

U bent hier