h

Fijne Kerstdagen en een sociaal 2013!

24 december 2012

Fijne Kerstdagen en een sociaal 2013!

De SP Westervoort wenst iedereen:
Fijne kerstdagen en een sociaal 2013!
Wat is een mooie manier om zoveel als mogelijk inwoners persoonlijk een fijne Kerst toe te wensen? Met deze vraag worstelde de SP deze maand.

Afgelopen zomer heeft de SP campagne gevoerd bij de supermarkt C1000. Op het drukste moment van de week gingen de SP vrijwilligers zowel de C1000 als de klanten helpen met het inpakken van boodschappen. Een veel gestelde vraag was toen: "Doen jullie dit alleen tijdens de verkiezingen?". Nee, de SP is als enige politieke partij ook regelmatig buiten verkiezingen zichtbaar. Om op de eerder gestelde vraag terug te komen, besloten de SP vrijwilligers om op de koopzondag voor Kerst bij de C1000 de klanten weer te helpen met het inpakken van de boodschappen. Ze stonden er echter vooral om iedereen namens de SP een heel fijne Kerst en een heel sociaal 2013 toe te wensen!

SP in actie bij C1000

U bent hier