h

Armoede werkt niet!

22 november 2010

Armoede werkt niet!

Zaterdag 27 november is er een protestactie in de Brabanthallen in Den Bosch. De nieuwe regering van Mark Rutte wil mensen met een arbeidsbeperking geld laten inleveren en 30.000 banen in de sociale
werkvoorziening dreigen te verdwijnen. Die plannen moeten stoppen. Kom naar Den Bosch om samen een vuist te maken tegen de asociale bezuiniging op mensen met een arbeidsbeperking!

Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen. Armoede werkt niet!
De SP wil juist goede opleidingen, goede begeleiding, echte banen en een fatsoenlijk inkomen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat wordt door het nieuwe kabinet te grabbel gegooid. Korting op het inkomen en schrappen van banen in de sociale werkvoorziening (Wajong, WSW, Bijstands-uitkering) zal hen veroordelen tot een leven in armoede.

Laat uw stem horen! Kom demonstreren!
Wat: Actie om te protesteren tegen de forse bezuinigingen op mensen met een arbeidsbeperking
Wanneer: zaterdag 27 november 2010 van 11:00 - 14:00.
Waar: Brabanthallen in Den Bosch
Wie: Emile Roemer (fractieleider SP), Job Cohen (fractieleider PvdA), Spic 'n Span (swingband SP), Bl3nder (met Def P.), Harry Slinger (van Drukwerk). Verder: Muziek, gezelligheid, activiteiten voor kinderen.
Vervoer: Den Bosch is een half uur reizen met de trein. Laat het ons weten als je wil gaan via 06 479 885 42. Als er genoeg mensen zijn kunnen we een gezamenlijke bus laten rijden.
Kijk voor meer informatie op www.armoedewerktniet.nl

U bent hier