h

Nieuwsbrief Maart 2009

10 maart 2009

Nieuwsbrief Maart 2009


Deze nieuwsbrief staat geheel in het teken van communicatie tussen het afdelingbestuur en de leden. Neem hem eens rustig door en reageer op onze oproep.

AFDELING SP WESTERVOORT

Wij hebben in de afdeling Westervoort zo’n 61 leden. Ongeveer 25% (15 Leden) daarvan is op een of andere manier actief. Dat betekent in onze partij, dat ze bestuurslid zijn, kerngroeplid zijn, bezorgers zijn van De Tribune, af en toe folders rondbrengen, de 4x per jaar verschijnende ZO krant verspreiden, mee doen aan demonstraties, de buurt in gaan, incidenteel hulp verlenen, de lokale politici af en toe “lastigvallen”, commissie– en raadsvergaderingen bijwonen, enz.
Deze mensen zijn allemaal vrijwilligers die om uiteenlopende redenen een beter Nederland willen. Soms beter in materiële zin, soms beter in morele zin en soms beide.

Ook jij bent niet zo maar lid geworden. Daar zit een opvatting of een idee achter. Laat ons eens weten wat jouw reden was om lid van onze partij te worden. En kijk eens of je regelmatig wilt meehelpen. Als wegwijzer hebben wij op onze website veel informatie geplaatst over deze vrijwilligershulp. Kijk op www.westervoort.sp.nl onder het menu “VACATURES” . (Voor leden zonder computer is een telefoontje voldoende om een papieren kopie in de brievenbus te krijgen! 06-53516063)
Zoals gezegd, we zijn allemaal vrijwilligers, met heel verschillende achtergronden.

Achter de schermen gebeurt er veel binnen onze afdeling, maar wij weten eigenlijk niet of wij op dezelfde golflengte bezig zijn als het merendeel van de leden zou willen. Wij denken dat we met de goede dingen bezig zijn, maar wij praten natuurlijk namens alle leden. Daarom vragen wij aan jou om eens naar ons te reageren. Het is niet zo dat wij op complimentjes zitten te wachten. Nee, wij willen graag kritiek, positief en/of negatief, of gewoon zomaar wat reacties uit onze achterban.

Reactie op bijvoorbeeld;

* onze acties,
* onze website,
* onze nieuwsbrief,
* dat we meer contact moeten hebben met jou, of minder,
* je meer zou willen weten over onze standpunten, en hoe ze tot stand gekomen zijn,
* lijkt het je leuk om aan thema- en/of filmavonden deel te nemen,
* zou je graag willen debatteren over de dingen die op dit moment tegen jouw zin door Westervoort zijn beslist of beslist gaan worden, met ons of de verantwoordelijke raadsleden of wethouder,

Ook zijn wij nieuwsgierig naar jouw mening over de volgende stelling;

“De SP moet in Westervoort NIET meedoen met de gemeenteraadsverkiezing in 2010.”

Geeft niet wat, maar LAAT EENS WAT VAN JE HOREN

Wij zijn niet goed op de hoogte van wat er leeft onder de leden in Westervoort. Klim is in de pen (PC is ook goed) of pak de telefoon eens en bel naar ons.

Met vriendelijke groet,

Bert Brood
Voorzitter SP Westervoort.

VERGADERINGEN

Wij geloven niet dat de wereld van ons alleen maar om “het eigen ik” draait.
Daarom ben jij ook van harte welkom op onze openbare (bestuur)vergaderingen. Deze vergadering vindt doorgaans plaats; elke donderdagavond om de twee weken in “het Simpke”. (Zie agenda) Daar zijn we o.a. al druk bezig met de raadsverkiezingen voor 2010! We beginnen om 20.00 uur en stoppen ongeveer om 21.30 uur waarna wij doorgaans nog even blijven napraten. (Niet verplicht) Als je van plan bent om een keer te komen laat dit dan wel even weten! Dit i.v.m. de hoeveelheid koffie en thee.

Kijk ook eens op; www.eennieuwekoersvoornederland.nl

U bent hier