h

Nieuwsbrief Januari 2009

15 januari 2009

Nieuwsbrief Januari 2009


Een nieuw jaar, een nieuwe nieuwsbrief. Voor de SP in Westervoort wordt 2009 een belangrijk jaar, namelijk het jaar waarin we hopen dat we officieel de status van afdeling gaan behalen! Alleen dan, kunnen we in 2010 meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen en dat is tenslotte ons streven. Meedoen in de gemeenteraad is het beste middel om onze gemeente socialer en menselijker te maken!

CURSUS POLITIEKE BASISVORMING
In januari start de cursus politieke basisvorming voor al onze leden en eventueel andere belangstellenden. Bij de vorige nieuwsbrief heb je hiervan een uitnodiging gehad. De cursus wordt gegeven door Vincent Mulder, regiovertegenwoordiger in Overijssel en lid van het landelijke scholingsteam.
Waar? Buurthuis de Bult ( het oude peuterspeelzaalgebouw)
Wanneer? 20 januari, 4 februari en 18 februari
Hoe laat? Om 19.30 uur
Deelname is gratis, maar laat wel even weten of je komt?

APOTHEEK
Met ingang van 16 januari 2009 is apotheek de Wyborgh definitief gesloten. Totdat de Rozet gereed is, kun je terecht bij apotheek Westervoort, in de Broeklanden.

ALGEMENE LEDENVERGADERING
Het concept verkiezingsprogramma voor het Europese parlement is klaar. Voordat dit definitief wordt, kunnen alle leden inspreken tijdens de algemene ledenvergadering van de afdeling. De afdelingen komen vervolgens in regioconferenties bijeen om daar de mening van de leden te verwoorden. Naar aanleiding daarvan kunnen eventuele aanpassingen c.q. wijzigingen aangebracht worden. Je kunt het verkiezingsprogramma downloaden op www.spnet.nl inloggen met jouw lidmaatschapnummer en postcode. Mocht je geen mogelijkheid hebben tot internet, kun je bij de afdelingsvoorzitter een gedrukt exemplaar opvragen.
De algemene ledenvergadering zal op donderdag 22 januari om 20.00 uur plaatsvinden in ’t Simpke
Je bent van harte welkom om met ons mee te praten over dit conceptprogramma!

EIGEN WEBSITE
Misschien heb je het gemist, maar hij is er. Ons eigen afdelingswebsite. Nieuwsgierig?? Kijk op www.westervoort.sp.nl

VACATURES
Het SP-Partijbureau zoekt een Hoofd inkoop/logistiek en pandbeheer (m/v).
De SP Tweede-Kamerfractie zoekt een fractiemedewerker LNV. Kijk op www.sp.nl.

U bent hier