h

SP NU actief in Westervoort

4 januari 2007

SP NU actief in Westervoort


Het zal de leden van de snelst groeiende politieke partij niet ontgaan zijn dat er sinds kort een ledenwerkgroep van de SP actief is in Westervoort.

Tijdens de oprichtingsvergadering van 25 oktober zijn een aantal plaatsgenoten bereid gevonden om in samenwerking met de afdeling Zevenaar zich in te zetten om in Westervoort een ledenwerkgroep van de SP te realiseren.

Dit, om reden dat het aantal leden van de SP steeds groter wordt. Deze groei in aantal leden is in Westervoort hoger dan het landelijk gemiddelde en maar liefst 22% van de Westervoortse kiezers stemde op de SP, daarom is zo’n groep in Westervoort geen overbodige luxe. Deze groep gaat bij voldoende draagkracht zelfstandig een eigen afdeling formeren.

De mensen die zich NU gaan inzetten om Westervoort menselijker en socialer te maken, hebben ook de opdracht mee gekregen om er voor te zorgen dat inwoners en sympathisanten van de SP in Westervoort bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen weer op hun populaire partij kunnen stemmen.

Deze mensen die zich NU al inzetten voor de SP in Westervoort willen graag in contact komen met leden en/of sympathisanten die mee willen denken. Om bovenstaande te realiseren.

U bent hier