h

Campagne afsluiting 2014

18 maart 2014

Campagne afsluiting 2014

De dag voor de gemeenteraadsverkiezingen mogen we terug kijken op een fraaie campagne. De degens werden gekruisd tijdens de debatten. Er zijn veel gesprekken gevoerd met inwoners op de markt, bij de supermarkten en in sommige wijken zelfs van deur tot deur.

Op een enkeling na, waren de reacties hartverwarmend dat het de SP nu echt lukt om mee te doen met de gemeenteraadsverkiezingen. Er is vaak gezegd "Het wordt tijd dat er eens een ander geluid gaat klinken in de gemeenteraad". Dat zal een geluid zijn waar niet het geld centraal staat, maar de menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit van en onder de mensen! Waar aangestuurd wordt op de beoogde doelen die zijn vastgesteld. Dit zal in overeenstemming moeten zijn met de kosten om de doelen te verwezenlijken.

De SP is deze verkiezingen geheel op eigen kracht ingegaan. Er is bewust gekozen om geen lijstverbinding aan te gaan met andere partijen en we hebben getracht om het verhaal zoveel als mogelijk bij onszelf te houden. Dit zonder af te geven op andere partijen in Westervoort. Dit laatste overigens in tegenstelling tot een enkele andere partij in Westervoort die wellicht de hete adem van de SP in haar nek voelt waaien. Wij geloven in het eigen verhaal (punt, uitroepteken).

U weet waar de SP voor staat. De foto collage laat ook zien, dat in de persoonlijke sfeer tussen de SP en de meeste andere  partijen in Westervoort voldoende chemie bestaat. Dit respect zal vanuit de SP fractie in de raad altijd worden gegeven, ongeacht het gedrag van anderen.  De SP afdeling Westervoort gaat uw belangen in de gemeenteraad behartigen met een open en strijdbaar vizier op!

Met uw stem toont u betrokkenheid voor de zorg van uw ouders, kinderen, buren en buurtgenoten! Met uw stem bepaald u in wat voor soort Westervoort u wilt wonen en leven! Laat uw stem dus meetellen en stem 100% Sociaal SP!

Reactie toevoegen

U bent hier